Regio Alkmaar zag vorige maand een hogere daling in het aantal WW-uitkeringen dan nationale gemiddelde van 2,5 procent. Niet geheel verrassend was Bergen in de vakantiemaand koploper, met een afname van maar liefst 11,9 procent, maar ook Heiloo en Alkmaar scoorden goed met 5,3 en 3,8 procent. Dijk en Waard bleef achter met een bescheiden daling van 0,5 procent. Het gevolg is dat slechts 1,4 procent van de regionale beroepsbevolking zit deels of geheel in de WW.

In twee sectoren nam het aantal WW-uitkeringen toe: het bank- en verzekeringswezen met 7,7 procent en het onderwijs met liefst 15,5 procent. Moet gezegd worden dat personeel in het onderwijs doorgaans weer een nieuw tijdelijk contract krijgt in het nieuwe schooljaar.

Binnen Noord-Holland Noord daalde het aantal WW-uitkeringen het meest in de horeca & catering (13%). Onder de grote sectoren waren er ook mooie dalingen in de detailhandel (7,4%), de groothandel en zorg & welzijn (6,7%), uitzendwerk (6,1%) en de sectormetaal, installatie & voertuigen (5.7%).
Pin It
Bekeken: 2416x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/