De 27-jarige Willem W. is veroordeeld tot 120 dagen celstraf, waarvan 78 dagen voorwaardelijk, en een werkstraf van 200 uur. De Heerhugowaarder stond voor de rechter vanwege een reeks misdrijven.

Zo zou hij een buschauffeur hebben bedreigd en zwaaide hij met een mes in een snackbar. Tijdens een eerdere zitting vertelde de man dat hij een traumatische jeugd had en verslaafd was aan alcohol. Hij erkende dat daar een hoop problemen door zijn gekomen, maar dat hij baat heeft bij de hulp van de Brijderstichting.

Voor de rechtbank weegt het zwaar dat de Heerhugowaarder verschillende mensen ernstig heeft bedreigd. Naast de gevangenisstraf en werkstraf, moet de man ook 500 euro smartengeld betalen aan het slachtoffer uit de snackbar. De werknemer is enorm geschrokken van de bedreiging en durft niet langer in de snackbar te werken.
Pin It
Bekeken: 1633x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/