Vervoersvereniging Dijk en Waard onderzoekt of het mogelijk is om een vierde lijndienst in Dijk en Waard op te zetten. Later dit jaar of volgend jaar zal een proef worden gestart met een nieuwe lijn van de HugoHopper die vanuit Sint Pancras, via de winkelcentra Middenwaard en BroekerVeiling, naar De Binding in Zuid-Scharwoude moet gaan.

De vereniging heeft als doel om passend aanvullend vervoer te bieden voor inwoners die niet of minder makkelijk met het openbaar vervoer of eigen vervoer kunnen reizen.

Op dit moment zijn er drie vaste lijndiensten, die zes dagen per week door de gemeente rijden en stoppen bij ongeveer vijftien haltes. Het is niet bekend wanneer de proef met een vierde lijn begint en hoelang die gaat duren.
Pin It
Bekeken: 1405x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/