Donderdagochtend heeft op de N242 bij Heerhugowaard een ongeval plaatsgevonden waarbij een personenauto zwaar beschadigd raakte. Een vrachtwagen en de personenauto raakten elkaar toen de personenauto van baan wisselde. De auto werd zo'n 50 meter 'meegesleurd' door de vrachtwagen.

De bestuurder van de personenauto kwam vanaf de Beverkoog, reed de N242 op en wilde op de linkerbaan invoegen. Hij werd op dat moment echter ingehaald door de vrachtwagen die meer snelheid had. De automobilist heeft geluk gehad en werd ter plaatse gecontroleerd door ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Zijn auto kwam er minder goed van af en is door een berger opgehaald.

De linkerbaan van de N242 richting Alkmaar was tijdens de afhandeling van het incident afgesloten, dat zorgde voor de nodige overlast en vertraging. (foto's: Intervisual Studio)
Pin It
Bekeken: 7258x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/