Het college van Dijk en Waard is akkoord gegaan met het ontwerp bestemmingsplan voor 28 hofwoningen en twee kavels op de hoek van de Voorburggracht  en de Lourens Bogtmanstraat in Oudkarspel. Onlangs zijn hiervoor overeenkomsten getekend met Zeeman Vastgoed en Woonstichting Langedijk. Het ontwerp bestemmingsplan ligt zes weken ter inzage.

Van de 28 hofwoningen zijn er elf voor sociale verhuur en zeventien voor de vrije verkoopsector. De kavels aan de Voorburggracht zijn bestemd voor vrijstaande huizen. Voor het bouwproject moeten drie woningen aan de Voorburggracht worden gesloopt. Dat gebeurt naar verwachting begin volgend jaar.

De vurige wens van een aantal oudere inwoners was om op het perceel een 'Knarrenhof' te realiseren. Dat is het niet echt geworden, ook al staan de 28 woningen om een hofje. Het plan is zeker vier keer aangepast, op aandringen van Woonstichting Langedijk en buurtbewoners. De gemeente tekende meer groen in, offerde een vrijstaande woning voor twee parkeerplekken en zette vier appartementen om van verkoop naar sociale verhuur.
Pin It
Bekeken: 1567x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/