Stichting Historisch Heerhugowaard houdt zaterdag 22 oktober vanaf 14:00 uur een donateursmiddag in ontmoetingscentrum De Brink. Henk Kauw geeft tijdens de middag een presentatie over de Westfriese Omringdijk, met daarin video's van Siem de Haan.

Na twee jaar corona is het voor de stichting weer mogelijk om een donateursmiddag te organiseren. Naast de presentatie is het voor geΓ―nteresseerden tijdens de pauze en na afloop mogelijk om informatie over Historisch Heerhugowaard te krijgen. Daarnaast zijn ook de eerder uitgebrachte jaarboeken te verkrijgen.

De toegang en de koffie in de pauze zijn gratis voor donateurs en andere belangstellenden. Dick Langedijk zorgt met zijn accordeon voor de muzikale omlijsting. De zaal gaat 22 oktober om 13:30 uur open.
Pin It
Bekeken: 1191x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/