Thomas Olde Heuvelt geeft 18 november vanaf 20:00 uur een lezing in de Heerhugowaardse bibliotheek. Olde Heuvelt debuteerde 20 jaar geleden met de horrorroman De Onvoorziene. Sindsdien is hij uitgegroeid tot een van de bekende schrijvers in het Nederlandse horrorgenre.

Zijn grote internationale doorbraak kwam met het boek HEX over een vloek die het Nederlandse dorpje Beek Ubbergen in zijn greep houdt. In 2015 won hij als eerste Nederlander een Hugo Award. Vorige week nog bracht Olde Heuvelt nog het boek November uit.

Dit boek gaat over Lock Haven in Washington, waar de gelukkigste straat van de Verenigde Staten is. Als je door Bird Street zou wandelen, zou je zien dat het de bewoners voor de wind gaat. En als je de bewoners zou ontmoeten, dan valt het op dat ze allemaal oprecht gelukkig zijn. En hun kinderen? Die zijn perfect. Ieder van hen is getalenteerd. Een belofte. Je zou kunnen zeggen dat het de bewoners van Bird Street erg goed gaat. Tot het november wordt.

In de bibliotheek aan het Parelhof vertelt hij over zijn boeken en internationale carrière.  De toegangsprijs is 7,50 euro. Leden van de bibliotheek betalen 6 euro. Aanmelden kan via bknw.nl/agenda.
Pin It
Bekeken: 791x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://mpoten.berkeleywellbeing.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/