De creatieve bewoners van 't Kruis in Heerhugowaard organiseren zaterdag 10 en zondag 11 december weer de jaarlijkse Kruizer Winterfair. Kunstliefhebbers kunnen via een sfeervolle route door het buurtschap genieten van exposities, shoppen voor kerstcadeaus en -decoraties, deelnemen aan workshops en proeven van allerlei lekkers.

Er is veel creativiteit in 't Kruis. Inwoners maken allerlei mooie dingen voor hun hobby of werk. Tijdens de Kruizer Winterfair bieden meer dan 20 van hen creaties aan zoals beeldende kunst, sieraden, spullen voor het interieur, kerstdecoraties en kleding. Ook worden er kerstbomen verkocht, zijn er demonstraties en worden lekkernijen aangeboden. De locaties zijn gemarkeerd met een rode kerstster en goed te voet of met de fiets te bereiken. Buurthuis De Deel is open voor een pauze met een versnapering.

De Kruizer Winterfair is vrij toegankelijk en op beide dagen van 11:00 tot 17:00 uur te bezoeken. Meer op facebook.com/KruizerFair. Kruizenaren zijn nog altijd welkom om zich aan te sluiten bij de Winterfair. Meer info en aanmelden bij MariΓ«tte Blom, via 06-23268324 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 870x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/