De gemeente Dijk en Waard werkt vanaf 1 december met Fixi. Met het meldsysteem kunnen inwoners melding maken van bijvoorbeeld afval op straat, een losse stoeptegel of een niet werkende lantaarnpaal.

"Wij vinden het belangrijk dat meldingen en klachten over de openbare ruimte goed worden afgehandeld", zegt wethouder Annette Groot. "Dat kan met Fixi: op een laagdrempelige manier melden en contact houden hierover met de gemeente. Hiermee zetten we een stap in de richting van een betere dienstverlening."

Meldingen kunnen gedaan worden via de Fixi-app, dijkenwaard.nl/melding of via de website van Fixi: fixi.nl/dijkenwaard. Maar het blijft voor Dijk en Waarders ook mogelijk om te bellen, 072 - 575 5555.
Pin It
Bekeken: 849x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/