De wijkagent van Heerhugowaard De Noord waarschuwt voor een tegenomen risico op woninginbraken. De afgelopen periode zijn er in het buurtschap meer inbraken gepleegd, aldus wijkagent Wever.

Uit de meest recente politiegetallen blijkt dat er in oktober in heel Dijk en Waard relatief veel inbraken zijn gepleegd. Gedurende de zomer schommelde het aantal tussen de 13 en de 18. Na een dip van 10 inbraken in september steeg het aantal via 14 naar 29 in oktober.

Wever vraagt mensen die meer informatie hebben over de inbraken om 0900-8844 te bellen. Getuigen van een verdachte situatie kunnen 112 bellen.

 
Pin It
Bekeken: 1945x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/