Honderden mensen die ondanks de kou een duik nemen in het Meer van Luna. Het gaat aankomende week niet gebeuren. Vanwege corona is er een streep gezet door de Dijk en Waardse nieuwjaarsduik, meldt Heerhugowaard Sport aan Dijk en Waard Centraal.

Op veel plekken duiken Nederlanders aankomende week weer in zee voor de traditionele nieuwjaarsduik. Zo is er de duik in Scheveningen en kunnen durfals zonder koudwatervrees ook onder meer hun gang gaan bij Egmond aan Zee. In Heerhugowaard wordt dit jaar geen nieuwjaarsduik georganiseerd. "We vonden het een te groot risico", vertelt Mathieu Mouton van Heerhugowaard Sport. "We wisten in de zomer nog niet hoe het coronavirus zich zou ontwikkelen."

Of er in 2024 wel een duik wordt gehouden is ook nog maar de vraag, stelt Mouton. "We hebben ook te maken met een tekort aan vrijwilligers. We horen wel geluiden van fanatiekelingen die alsnog gaan zwemmen op nieuwjaarsdag, maar wij organiseren niks."
Pin It
Bekeken: 2420x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/