Een Walk&Talk over nieuwsgierigheid wordt woensdagmiddag 1 februari gehouden in de bibliotheek aan het Heerhugowaardse Parelhof. Van 14:00 tot 16:00 uur kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten, ervaringen delen en inspiratie opdoen voor de zoektocht naar een baan.

En die zoektocht begint vaak met nieuwsgierigheid. Nieuwsgierig zijn naar een bedrijf, nieuwsgierig zijn naar bijvoorbeeld een bepaalde sector of toch overwegen om zelfstandig ondernemer te worden. Aanmelden voor de gratis Walk&Talk in Heerhugowaard is niet verplicht, maar wel gewenst. Dat kan via de website van de bibliotheek, bknw.nl/agenda.
Pin It
Bekeken: 548x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/