Drie weken geleden heeft de politie van Heerhugowaard twee elektrische vouwfietsen in beslag genomen, omdat ze vermoedelijk waren gestolen. Er zijn echter geen bijpassende aangiften van fietsdiefstal gedaan. De politie kan daardoor de eigenaren niet traceren. Bovendien is er zo onvoldoende bewijs om de man die ze bij zich had formeel te boeken als verdachte van diefstal of heling.

De politie is dus op zoek naar de eigenaren, niet alleen om hen blij te maken met de terugkeer van hun elektrische vouwfiets, maar ook een potentiële fietsendief op te pakken. Het gaat om een zwarte Kugoo Kirin B1 Pro en een zwarte Windgoo B19 of B20 met kabelslot.

Eigenaren worden verzocht aangifte te doen en contact op te nemen via 0900-8844. Daarna zijn de fietsen met bewijs van eigendom op te halen. Het zaaknummer is 2023006157.
Pin It
Bekeken: 1241x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/