Een 17-jarige jongen uit Schagen is vorige week aangehouden voor het afsteken van vuurwerk in de trein van Heerhugowaard naar Schagen. De politie heeft dat gemeld aan Dijk en Waard Centraal. De officier van justitie beslist binnenkort of de jongen voor de rechter moet verschijnen.

Het vuurwerk, vermoedelijk een Cobra, werd in de nacht van 2 op 3 december rond 02:15 uur in de trein afgestoken. Een 18-jarige jongen uit Schagen raakte gewond aan zijn hand en moest naar het ziekenhuis. Verschillende andere betrokkenen werden doorverwezen naar de huisartsenpost.

"Twaalf mensen hebben aangifte gedaan van zware mishandeling, waar gehoorschade onder valt", vertelt politiewoordvoerder Erwin Sintenie aan Dijk en Waard Centraal. "Daarnaast heeft de NS aangifte gedaan van vernieling."
Pin It
Bekeken: 1475x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/