De Dixiefun Jazz Band treedt zondag 12 februari op in de huiskamer van Jan Rovers. Vanaf 14:00 uur staat de koffie klaar en om 14:30 uur begint het concert.

De band speelt tijdens het concert in Sint Pancras verschillende bekende en minder bekende nummers uit het begin van de vorige eeuw, de vroege jazzperiode. De muziek is een samensmelting van creoolse muziek met onder meer blues en marsmuziek. Gastheer Jan Rovers verzorgt tijdens het optreden de trombonepartijen.

Na afloop kun je nog een hapje of drankje nemen samen met de muzikanten. Kaartjes voor het huiskamerconcert aan de Benedenweg 134 in Sint Pancras kosten 5 euro per stuk en kunnen gereserveerd worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06-13529745. graag gepast betalen. Meer informatie: huiskamerconcertsintpancras.com of de Facebookpagina.
Pin It
Bekeken: 1215x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/