Het Horizon College houdt op donderdag 16 februari een open dag. Tussen 16:30 en 20:30 uur kunnen geรฏnteresseerden rondkijken op de locaties in Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn en Purmerend.

Van verpleegkundige tot timmerman en van software developer tot onderwijsassistent. Het Horizon College biedt ongeveer 130 mbo-opleidingen aan. Tijdens de open dag wordt meer informatie gegeven over de mogelijkheden die de school biedt. Zo biedt het Horizon College de kans om een deel van de studie in het buitenland te volgen.

Onder meer Levi van den Hoek deed dat. "Het was een superleuke uitdaging", vertelt de studente, die voor haar opleiding International Manager Hospitality stage liep in Italiรซ. "In het begin ken je niemand, moet je dingen ontdekken en zelf regelen, zoals je eigen huishouden. Mijn Engels verbeterde en werd zelfstandiger geworden."

Meer informatie over de open dag is te vinden op de website van het Horizon College.
Pin It
Bekeken: 2429x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/