Het Rijk, de provincie en netbeheerders hebben de eerste stap gezet naar een nieuw hoogspanningsnet in de regio Noord-Holland Noord. De betrokken partijen hebben een intentieovereenkomst ondertekend.

Het piept en het kraakt in het huidige stroomnet. Door het volle net kunnen op veel plekken geen nieuwe grootverbruikers erbij. Als het aan het Rijk, de provincie en de netbeheerders ligt komt daar snel verandering in. Met de overeenkomst wordt de eerste stap gezet naar een nieuw hoogspanningsnet, dat over tientallen kilometers in de regio gaat strekken. "En dat kan grote gevolgen hebben voor de omgeving", benadrukt minister Rob Jetten van Klimaat en Energie. "Het is daarom van groot belang om de stappen zorgvuldig en samen met de omgeving te doorlopen."

Naast het nieuwe hoogspanningsnet, gaan netbeheerders Liander en Tennet ook veertig elektriciteitsstations uitbreiden, komen er twintig nieuwe bij en moeten honderden kilometers aan extra verbindingen worden aangelegd.
Pin It
Bekeken: 2525x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/