Een woning aan de Tritonlaan is dinsdag gesloten vanwege de vondst van "een grote hoeveelheid" softdrugs. Dat meldt gemeente Dijk en Waard. Burgemeester Maarten Poorter droeg de sluiting op vanwege de risico's die drugspanden opleveren voor omwonenden. De woning is voor drie maanden gesloten op grond van de Opiumwet.

Gemeente en politie raden inwoners aan om melding te doen bij het vermoeden van criminele activiteiten, zoals het runnen van een hennepplantage. Dat kan bij de politie via 0900-8844 of bij spoed via 112. Anoniem kan ook via 0800-7000. (foto: Politie Heerhugowaard)
Pin It
Bekeken: 874x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/