De tijd van houten aanplakborden voor de verkiezingen zijn voorbij in Dijk en Waard. Het college heeft besloten om zeker de komende vijf jaar over te gaan op trotterborden. Op deze borden zijn logo's en leuzen van politieke partijen voorgedrukt. En dat heeft volgens de gemeente veel voordelen.

Zo stelt het college onder meer dat de borden een meer eenduidige uitstaling hebben, ze weerbestendiger zijn en dat verkeer bovendien makkelijker onder de borden kan kijken. "De investering is 1.150 euro per verkiezingsbord en daar is in de begroting rekening mee gehouden."

Dat er een contract is afgesloten voor de levering van trotterborden bij de verschillende verkiezingen, betekent niet dat de borden bij de aankomende Provinciale Statenverkiezingen gebruikt gaan worden. "De twaalf tot vijftien borden die we nodig hebben, zijn al uitverkocht. Daarom krijgen we eenmalig andere borden van de leverancier, zogenoemde blindframe verkiezingsborden, die als een soort spandoek werken."

Dijk en Waard heeft afgelopen najaar samen met de gemeente Alkmaar een aanbesteding gedaan voor de huur van trotterborden.  "En hierop zijn geen inschrijvingen geweest", meldt Dijk en Waard. "Daarom is het toegestaan om de huur voor vijf jaar vast te leggen met één partij."

Pin It
Bekeken: 1212x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/