Van donderdag 23 maart tot en met zondag 25 maart vindt de 32e editie van het grootste jaarlijkse evenement in theater Cool in Heerhugowaard plaats: De Grote Prijs. Ieder jaar strijden leerlingen van het Han Fortmann college en Johannes Bosco college met elkaar om de felbegeerde wisseltrofee in de wacht te slepen. Ze doen dat door elkaar de loef af te steken met een zo goed mogelijk optreden.

Op donderdag en vrijdag vinden de optredens plaats voor de categorieën Basisschoolprijs, Publieksprijs en GP Dance Event. Zaterdagavond is dan de grote finale en worden de prijzen van de verschillende categorieën en De Grote Prijs uitgereikt. Aansluitend wordt het Lustrum Festival afgetrapt.

In 2021 bestond Stichting De Grote Prijs 30 jaar en dat zou groots gevierd worden. Door corona kon het dat jaar niet doorgaan. Dit jaar wordt het alsnog groots gevierd met het indoor Lustrum Festival in Cool. Op het festival zijn meerdere podia met optredens van verschillende oud-winnaars en uiteraard zal de winnaar van dit jaar ook een optreden geven.

Kaartjes voor de uitreiking van De Grote Prijs en het Lustrum Festival zijn nu te koop via degroteprijs.nl.
Pin It
Bekeken: 963x
http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/