De 18-jarige Heerhugowaarder die is aangehouden voor een gewapende straatroof op de Van Maerlantlaan in Heerhugowaard is weer vrij. De raadkamer bij de Alkmaarse rechtbank heeft besloten dat de tiener het strafrechtelijke onderzoek in vrijheid mag afwachten. Volgens het Openbaar Ministerie (OM) is de Heerhugowaarder verantwoordelijk voor een gewapende straatroof die gebeurde op 5 januari.

Het is die dag rond 10:30 uur wanneer het slachtoffer wordt aangesproken in een steeg aan de Van Maerlantlaan. De man wordt bedreigd met een mes, moet geld afstaan, maar weigert dit. Een worsteling volgt, waarna de Heerhugowaarder weet te ontkomen.

De dagen na het incident doet de politie meerdere getuigenoproepen. "We zoeken mensen die meer denken te weten over de mislukte overval of relevante camerabeelden hebben", vertelde een politiewoordvoerder toen tegen Dijk en Waard Centraal.
Pin It
Bekeken: 667x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/