De bestuurster van een personenauto is dinsdag rond 17:45 uur lichtgewond geraakt bij een aanrijding in Heerhugowaard. De vrouw is ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Jan Duikerweg en Gerrit Rietveldweg in Heerhugowaard. Een bedrijfsbusje kwam in botsing met een personenauto. De bestuurder van het busje is ongedeerd. Het vermoeden bestaat dat een voorrangsfout de oorzaak van het ongeval is. Een bergingsbedrijf gaat beide wagens wegslepen. (foto: GLOCALmedia)
Pin It
Bekeken: 1832x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/