Vier automobilisten raakten maandagochtend betrokken bij een kop-staartbotsing op de N242. Drie van de vier auto's stonden net stil voor het verkeerslicht bij de afslag Waarland. De bestuurster van de vierde auto had dat te laat in de gaten en kon niet meer op tijd remmen.

Alleen de auto die helemaal vooraan stond kon na het ongeval op eigen kracht verder, de andere drie moesten worden afgesleept door een berger. De automobiliste die achterop het rijtje klapte  is met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht. Tijdens de hulpverlening en de opruimwerkzaamheden was de N242 afgesloten tussen Waarland en de AC de Graaffweg.
Pin It
Bekeken: 1652x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/