De hond die dinsdagmiddag aangereden werd op de N242 bij Heerhugowaard, is overleden. Meerdere mensen melden aan Dijk en Waard Centraal dat de viervoeter te hevige verwondingen zou hebben gehad, waarna gekozen is om het dier in te laten slapen.

Op sociale media wordt massaal gereageerd op het overlijden van de hond. "Wat triest, heel veel sterkte voor het baasje", schrijft een Facebookgebruiker. Een ander: "Heb er alles aan gedaan om het dier van de weg te lokken. Ook heb ik de politie en dierenambulance uit voorzorg gebeld, maar helaas zonder succes."

Het ongeluk gebeurde dinsdagmiddag rond 13:00 uur op de provinciale weg tussen Alkmaar en Heerhugowaard. Vlak voor de afrit naar de Westtangent ging het mis. De bestuurder probeerde de hond nog te ontwijken, maar dat lukte niet. Vanwege het ongeluk was de provinciale weg voor korte tijd deels afgesloten. Het dier werd op een brancard gelegd en naar een dierenarts gebracht. (Foto: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 4604x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/