Dinsdagavond heeft de politie van Heerhugowaard een 18-jarige automobilist aangehouden. Hij reed onder invloed en veroorzaakte rond 23:30 uur een eenzijdig ongeluk op de Middenweg.

De jongeman raakte de controle over het stuur kwijt, botste tegen de stoeprand en kwam vervolgens naast de weg tot stil stand. Een blaastest gaf een duidelijke verklaring voor het incident. De jongeman is aangehouden en op het bureau bleek zijn promillage alcohol driemaal te hoog te zijn voor een beginnend bestuurder.

De politie heeft een melding bij het CBR gemaakt. Het bureau zal verder onderzoek doen naar de rijvaardigheid van de jonge bestuurder en een oordeel vellen.
Pin It
Bekeken: 1403x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/