In de nacht van woensdag op donderdag heeft bij Broek op Langedijk een ernstig ongeval plaats gevonden. Twee fietsers reden rond 01:45 uur over het fietspad langs de Westelijke Randweg toen één van hen door nog onbekende oorzaak ten val kwam en in de sloot belandde.

De tweede fietser schoot hem meteen te hulp. Hij luidkeels om hulp toen hij de man niet uit het water kon krijgen. Politie, brandweer, twee ambulances en een per helikopter ingevlogen trauma-arts kwamen na alarmering ter plaatse.

Het zwaargewonde slachtoffer is uiteindelijk onder begeleiding van de trauma-arts per ambulance naar het ziekenhuis in Alkmaar gebracht. De dienst Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident. (foto's: Intervisual Studio)
Pin It
Bekeken: 5527x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/