Raadslid Jan Kramer van de Dijk en Waardse Onafhankelijke Partij (DOP) wordt wethouder in de gemeente Leusden. Kramer is op dit moment directeur van een financieel adviesbureau en recent beëdigd als Statenlid voor de BBB.

Na vier maanden heeft de gemeente Leusden weer een coalitie, schreef RTV Utrecht eind maart. Partijen Lokaal Belangrijk, CDA en Sociaal Leusden zijn tot een akkoord gekomen. Kramer is anderhalve week geleden gevraagd om wethouder te worden namens Lokaal Belangrijk. Naar eigen zeggen wil hij geen wethouder op afstand worden, maar blijft hij wel Zuid-Scharwoude wonen.

In tegendeel tot zijn zetel in de gemeenteraad van Dijk en Waard mag hij officieel nog wel Statenlid blijven. Maar vanwege de verwachte werkdruk heeft hij besloten ook daar te stoppen. De beëdiging van Kramer in Leusden staat gepland op donderdag 13 april. Zijn plaats in de Dijk en Waardse raad zal waarschijnlijk gaan naar Leo Dickhoff, de volgende op de lijst van de DOP.
Pin It
Bekeken: 889x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/