Een bestuurder van een personenauto heeft vannacht onwaarschijnlijk veel geluk gehad. Bij een eenzijdig ongeval raakte zijn auto tegen de vangrail van de N242, met grote schade tot gevolg, maar zelf bleef de automobilist ongedeerd. Wel is de bestuurder door de politie meegenomen voor een alcoholtest. Een deel van de N242 was vanochtend vroeg afgesloten voor verkeer.

Het ongeluk vond rond 5:00 vannacht plaats ter hoogte van de Huygendijk, dus op de grens van Alkmaar en Heerhugowaard. De auto was onderweg in de richting van Heerhugowaard. De precieze toedracht van het ongeluk is nog onduidelijk en wordt onderzocht door de politie. De schade is groot, zo zal een deel van de vangrail vervangen moeten worden. De auto is geborgen.

Aanvankelijk werd voor het ergste gevreesd, brandweer en ambulance waren ter plaatse. Maar uiteindelijk waren dus alleen de berger en de politie nodig.
Pin It
Bekeken: 6831x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/