Iwan de Mees wordt hoofdtrainer van FC Marlène. De Heerhugowaarder ondersteunt op dit moment de technische staf van de vrouwen en stapt vanaf volgend seizoen over naar de mannen. Ferdinand Hofland gaat het tweede team leiden.

Daarmee heeft het bestuur van de Heerhugowaardse club gekozen voor twee ervaren coaches. De Mees is een succesvolle trainers uit het zaalvoetbal. Hij behaalde eerder de landstitel, twee KNVB-bekers en de Supercup. Met de vrouwen won hij onlangs ook nog een KNVB-beker.

Ferdinand Hofland was eerst als selectiespeler actief en werd later traier van diverse teams. Op eigen benen stond hij bij eerste-divisieclub Kondo Budjang. Hij keerde daarna terug bij FC Marlène als een van de drijvende krachten achter de huidige jeugdopleiding. Met onder 19 haalde hij vorige week de finale van de play-offs.

"We hebben voor deze posities hoog ingezet", stelt voorzitter Ruud Nolten in een persbericht. "De technische staf moet voor volgend seizoen de toon zetten. Ik ben enorm blij dat we deze ervaren coaches in huis hebben voor komend seizoen. Mannen die het Marlène-DNA hebben.” (Foto: DP Sportfotografie)
Pin It
Bekeken: 778x
https://perpus.makassarkota.go.id/slot-demo/ http://loket.pdamintanbanjar.co.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.makassarkota.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://149.129.192.206/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://149.129.245.78/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/