Gisteren was een speciale dag voor de Giganten van SV Koedijk. De twee voetbalteams en het handbalteam van deze bijzondere sportvereniging hebben namelijk allemaal hun eigen shirt met een eigen sponsor erop. En dat is best wel bijzonder. De leden hebben het helemaal zelf moeten regelen. "Het is een morele overwinning voor hen, ze zijn er echt zelf achter aan gegaan. Dat is misschien nog wel het leukste", vertelt Martin Fellensiek, voorzitter van de Giganten.

De teams bestaan uit mensen met een verstandelijke beperking. Het regelen van een sponsor kan best wel een uitdaging zijn. Martin laat Alkmaar Centraal weten dat hij verbaasd was over hoe soepel het proces verliep. "Ik ben ongelofelijk trots, ik had verwacht dat we veel meer moesten sleuren."

Alle leden liepen  met hun persoonlijke sponsor, van bijvoorbeeld hun werk of familie, trots een rondje op het terrein van SV Koedijk, om hun eigen ontworpen shirt te laten zien. Daarna was er nog tijd om even op de foto te gaan.

Rick is speler van de Giganten en die heeft maar liefst twee sponsoren op zijn shirt staan. Zelf zegt hij totaal geen moeite te hebben gehad met het uitzoeken van de sponsoren. "Nee eigenlijk niet, als je twee werkplekken hebt dan was het vooral moeilijk om te bedenken welke ik zou kiezen. Ik mocht ze alle twee dus dat was makkelijk zo."

Vorige keer was er een klein incident met de shirts van de Giganten, nu is het wel de bedoeling dat de shirts bij de spelers blijven. "De jongens hadden uit spontaniteit sponsorshirts geruild met een team in Turkije. Toen hadden we hier geen shirts meer. Dus laten we in godsnaam hopen dat ze ze nu niet omruilen", verteld Martin lachend.
Pin It
Bekeken: 2275x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/