Straten vol met kleedjes met daarop de halve zolder inboedel. De komende maanden zal het regelmatig het straatbeeld zijn, want het straatrommelmarktseizoen is weer van start gegaan. Zondag 7 maart werd in Rijperwaard in Alkmaar het seizoen afgetrapt tijdens het wisselvallig lente weer.

En ook dit weekend wordt de overtollige inboedel, van de zolder gehaald en uitgestald. Zaterdag 13 mei is er in Heiloo een straatmarkt aan de Nicolaas Beetsweg en op zondag 14 mei is van 09:00 tot 14:00 uur het Emmakwartier in Alkmaar aan de beurt. Het blijft er niet bij want ook in de Aidastraat, Carmenstraat, Falstaffstraat en omgeving liggen de straten weer vol met kleedjes.

Het marktenfeest gaat het weekend erop in volle glorie door. Op zondag 21 mei vindt er een mega Vlooienmarkt plaats op ijsbaan De Meent in Alkmaar waar bezoekers ruim 300 kramen kunnen afstruinen. Op 29 mei is het weer tijd voor de Landgoedfair Willibrordus.

Op de site van straatrommelmarkten.nl is de volledige agenda per gemeente te vinden.
Pin It
Bekeken: 2740x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/