De N9 tussen de afslag Bergen en de N245 is vanaf aankomende zaterdag afgesloten voor zwaar vrachtverkeer. Bij een controle zijn scheuren ontdekt in het beton van een duiker onder de weg.

"En daardoor voldoet de duiker niet meer aan de veiligheidseisen", meldt Rijkswaterstaat. Vrachtverkeer met een asbelasting van zeven ton of meer mag binnenkort niet meer over de brug rijden tussen de afslag Bergen en N245. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid via de Helderseweg langs het Noordhollandsch Kanaal en moet rekening houden met extra reistijd.

Wanneer ook het zware verkeer weer over de provinciale weg kan rijden is niet duidelijk. De komende tijd wordt onderzocht wat er voor nodig is om de duiker onder de N9 te herstellen. Tot die tijd blijft de omleidingsroute voor zwaar vrachtverkeer gelden.
Pin It
Bekeken: 3337x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/