Het wordt heet dit weekend. Te heet, vindt de organisatie van de Langedijker Run. Het hardloopevenement dat op zondag 11 juni zou worden gehouden is daarom afgelast. Bij temperaturen rond 30 graden wordt zware lichamelijke inspanning afgeraden. "Hardlopen bij dit weer vinden we niet verantwoord", zegt de organisatie.

De beslissing om de Langedijker Run af te gelasten is volgens de organisatie genomen in nauw overleg met de EHBO. Eerder was al besloten om extra voorzorgsmaatregelen te nemen, zoals extra waterpunten langs de route van het hardloopevenement. Maar nu de vooruitzichten uitgaan van temperaturen rond de dertig graden zijn die voorzorgsmaatregelen niet genoeg, schrijft de organisatie. De Run kan eenvoudigweg niet doorgaan onder deze omstandigheden.

"Overwogen is het evenement in de ochtend te houden, maar de tijdspanne is simpelweg te kort om dat organisatorisch en logistiek nog voor elkaar te krijgen", schrijft de organisatie van de Langedijker Run op Facebook. Of een vroegere start veel had uitgemaakt is ook maar de vraag, want de temperatuur zal vermoedelijk al voor het middaguur te hoog zijn.

Er komt geen ander moment waarop de Langedijker Run wordt ingehaald. De organisatie hoopt in 2024 meer geluk te hebben met het weer.
Pin It
Bekeken: 1502x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/