Mo Bouchibti is de nieuwe hoofdtrainer van FC Marlène Vrouwen. De Heerhugowaarder komt over van ZVV Veerhuys. De afgelopen jaren was Bouchibti actief in de Eredivisie mannen als trainer van onder meer ASV Lebo en VNS United.

Daarnaast was hij in het verleden trainer van diverse zaalvoetbalselecties van KNVB district West 1. Met de komst van Bouchibti neemt Dick van Stralen afscheid van de vrouwenafdeling. "Dick vervulde die rol het afgelopen seizoen tot ieders tevredenheid, met de TOTO KNVB beker en de landstitel als resultaat. Wij willen hem graag bedanken voor zijn inzet", benadrukt het bestuur van de zaalvoetballers in een bericht.

Na de winst van de TOTO KNVB beker en de landstitel kijkt de club naar verdere groei van de organisatie. Afgelopen week presenteerde de ploeg ook al de Braziliaanse keeperstrainer Edson Barreto. De eerste grote wedstrijd voor Mo Bouchibti en de FC Marlène Vrouwen staat vrijdag 1 september op het programma. Dan wordt thuis gespeeld voor de Supercup.
Pin It
Bekeken: 1022x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/