Onder het motto 'Kunstig Noord-Holland' exposeren vanaf zondag 2 juli zeven kunstenaars in de Artfarm. De tentoonstelling in het kunstcentrum in Heerhugowaard heeft als thema natuur en landschap van Noord-Holland.

"We nodigen iedereen van harte uit om deze bijzondere expositie te bewonderen", schrijft de organisatie in een bericht.Β Tijdens de tentoonstelling zijn schilderijen van Jan Hollenberg, Jan Hopman, Jos Apeldoorn en Rob Donders te bewonderen, waarbij alle kunstenaars op een eigen manier het landschap proberen uit te beelden. Daarnaast zal Loek Buter zijn fotografische kunstwerken presenteren, toont Leo Derijcke zijn beeldhouwwerken van dieren uit de omgeving, en exposeert Sietse Wiersma kleine, realistische werken die het boerenleven uitbeelden.

De expositie 'Kunstig Noord-Holland' is tot en met 27 augustus te zien bij Artfarm. De openingstijden zijn elke zondag van 11:00 tot 17:00 uur, en op afspraak. De toegang is gratis en de gebouwen zijn rolstoelvriendelijk. Meer informatie is te vinden op de website artfarm.nl.
Pin It
Bekeken: 995x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/