Richonell Margaret gaat voetballen bij RKC Waalwijk. De Heerhugowaarder heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij de Waalwijkse eredivisionist.

Margaret begon zijn voetbalcarrière bij Foresters in Heiloo. Daarna doorliep hij de jeugdopleiding van Ajax. Voor Vitesse maakte Margaret zijn debuut in de eredivisie en vervolgens speelde hij nog bij Jong AZ. De laatste twee seizoenen voetbalde hij in het shirt van TOP OSS. "Met Richonell voegen we een aanvaller toe aan onze selectie", vertelt algemeen directeur Frank van Mosselveld. "We geven hem graag de kans om zijn talent binnen onze omgeving verder te ontwikkelen."

Margaret sluit per direct aan bij de spelersgroep die woensdag start met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. (Foto: RKC Waalwijk)
Pin It
Bekeken: 1235x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/