De toeristische plattegrond van Dijk en Waard wordt aangepast vanwege onduidelijkheden. Dat gebeurt na vragen van Leo Dickhoff van de DOP. Het raadslid stelde vragen, omdat in de legenda geen betekenis werd gegeven aan de witte bolletjes. Volgens het college gaat het om fietsknooppunten en is vergeten om dit te benoemen in de legenda.

De nieuwe versie van de kaart krijgt niet alleen een uitbreiding van de legenda. Ook wordt de gemeentegrens verder verduidelijkt en staat het herdenkingsbos 'bos der omarming' op de nieuwe plattegrond. "Maar er is geen aanleiding om de huidige kaarten terug te halen", schrijft het college van burgemeester en wethouders. Inmiddels zijn dertigduizend exemplaren van de toeristische plattegrond gedrukt. Met de kaart wil de Stichting Promotie Dijk en Waard laten zien dat de gemeente en regio veel te bieden hebben. "Deze plattegrond is, naast de website, hét antwoord op de vraag hoe wij iedereen optimaal kunnen laten kennismaken en genieten van al het moois dat onze gemeente te bieden heeft”, zei wethouder Ruiten eerder.

De kaart van Dijk en Waard is gratis op te halen bij het gemeentehuis, de bibliotheek en verschillende recreatieve en toeristische locaties in de gemeente. Het is niet bekend wanneer een nieuwe versie van de kaart wordt gemaakt.
Pin It
Bekeken: 1157x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/