Als werkzoekende kan je soms door de bomen het bos niet zien. Waar moet ik solliciteren en hoe presenteer ik mezelf bij een kennismakingsgesprek? Ook tijdens het nieuwe seizoen van de Walk&Talk in bibliotheek Langedijk kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten. Vanaf 6 september draait het iedere woensdagmiddag van 14:00 tot 15:30 uur om ervaringen delen en inspiratie opdoen voor de zoektocht naar een baan.

De eerste Walk&Talk van het nieuwe seizoen gaat over het optimaliseren van het cv. Tijdens de bijeenkomst leren deelnemers hoe je sterke punten op een reΓ«le manier kunt benadrukken. "Want een goed en eerlijk cv is immers de start van een succesvolle sollicitatie", schrijft de organisatie in een bericht. Aanmelden voor de gratis Walk&Talk aan de Bosgroet in Zuid-Scharwoude is niet verplicht, maar wel gewenst. Dat kan via de website van de bibliotheek, bknw.nl/agenda.
Pin It
Bekeken: 824x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/