Wie weleens geopereerd is weet het: een operatie en het daaropvolgende herstel kan je vergelijken met topsport. Je loopt bijvoorbeeld wekenlang op gips, mag een arm amper bewegen of moet dagelijks naar de fysiotherapeut. Om goed voorbereid te zijn op deze zware prestatie wordt zaterdag 4 november in de Heerhugowaardse bibliotheek een bijeenkomst gehouden over wat je kan doen vóór de daadwerkelijke operatie plaatsvindt. De lezing duurt van 11:00 tot 12:00 uur en wordt verzorgd door Ann Taveirne en John Koning.

Vanuit haar expertise als oncologiefysiotherapeut is Taveirne gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met kanker. Sportfysiotherapeut Koning begeleidt mensen met een nieuwe heup of knieën. Vanuit het preventieakkoord Dijk en Waard worden dit najaar en aankomend voorjaar tal van activiteiten gehouden rond het thema gezondheid. De bijeenkomst 'Fit de operatie in?' is onderdeel van dit zogenoemde Health Podium.

De toegang is gratis, maar aanmelden wordt op prijs gesteld. Dat kan via bknw.nl/agenda, aan de balie in de bibliotheek of door te bellen naar 072 – 515 66 44.
Pin It
Bekeken: 470x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/