Leerlingen van pianoleraar Hans Peerdeman hebben ruim 800 euro ingezameld voor de Kanjerketting. Dat deden ze vrijdag tijdens hun 10e Cultureel Pianofestijn in Theater De Binding te Zuid-Scharwoude.

De goed bezochte avond stond in het teken van de herfst en dit kwam tot uiting in een kleurrijk schouwspel van licht, geluid en vallende herfstblaadjes. Onder deze prachtige ambiance lieten 25 leerlingen hun meest favoriete stukken horen. Met uiteenlopende muziek van onder andere Mozart, Einaudi en Tom Odell, was de avond heel divers. Bijna vanzelfsprekend zorgden de allerjongste leerlingen voor veel vertedering bij het publiek.

Het slotakkoord stond in het teken van samenspel, waarbij enkele leerlingen stukken speelden met hun broertje, zusje of vriend(in) op gitaar, saxofoon en viool. Daarna kwam met een prachtige vertolking van het lied ‘De vondeling van Ameland’ van Boudewijn de Groot een einde aan een geslaagde tiende editie van het Cultureel Pianofestijn.

De Kankerketting is een kralenketting voor kinderen die strijden tegen kanker. Bij iedere belangrijker gebeurtenis, bijvoorbeeld een behandeling of onderzoeksuitslag, kunnen ze een kraal aan hun ketting rijgen. Zo kunnen ze hun ervaringen creatief uiten en hebben voor later een tastbare herinnering.

Volgend jaar komt er een speciale editie van het Cultureel Pianofestijn die in het teken zal staan van het tienjarig bestaan 2014-2024. (foto: Saskia van Tooren)
Pin It
Bekeken: 568x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/