Kerkorganist Jaap Zwart geeft vrijdag 17 november een concert in de Kooger Kerk in Zuid-Scharwoude. Hij start die avond om 20:00 uur. Zwart is verbonden aan tal van kerken. Daarnaast is hij een veelgevraagd begeleider, dirigent en pianist.

Zeg je Jaap Zwart, dan zeg je vooral muziek. Hij groeide op in een muzikaal gezin. Zwart studeerde aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Hoofdvak piano bij Jan Kruyt en hoofdvak orgel bij Simon C. Jansen. Ook volgde hij hedendaagse muziek bij de bekende Nederlandse componist Ton de Leeuw. Zijn studie sloot hij af aan het Koninklijk Conservatorium. Naast zijn werkzaamheden als docent, geeft Zwart jaarlijks vele concerten. Van oude muziek tot aan het romantische repertoire. Hij beheerst veel verschillende stijlen.

Het concert in Zuid-Scharwoude start vrijdag 17 november om 20:00 uur. De deur gaat open vanaf 19:30 uur. Een kaartje kost vijftien euro.
Pin It
Bekeken: 768x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/