Een Heerhugowaarder is veroordeeld tot negentien maanden cel voor zijn rol bij een ladingroof op Schiphol. De man zou een organiserende rol hebben gespeeld bij de roof.

In totaal werd voor 2,5 miljoen dollar aan elektronica buitgemaakt. Maandag moesten naast de Heerhugowaarder ook zes andere verdachten bij de rechtbank zijn. Drie daarvan werden vrijgesproken. De Heerhugowaarder kreeg uiteindelijk de hoogste straf. De man zou een bepaalde factor zijn in de voorbereiding en uitvoering van de roof.

Overigens is de 38-jarige Heerhugowaardse verdachte niet alleen veroordeeld tot een celstraf. Ook moet hij een geldbedrag van bijna 77.000 euro betalen. Dit zijn namelijk criminele inkomsten - concludeerde de rechtbank. Want naast de roof zou N. C. ook bedreven zijn in het verhandelen van vervalste merkkleding.
Pin It
Bekeken: 582x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/