Dijk en Waard gaat het plan voor de herinrichting van Centrumwaard aanpassen. Dat schrijft de gemeente in een brief aan omwonenden. Verschillende bewoners van de Basiusstraat maakten zich zorgen over mogelijke lichthinder rond parkeerplaatsen.

De gemeente laat weten dat er hagen komen om de verwachte overlast te voorkomen. "Wij delen uw zorgen", schrijft Dijk en Waard. Overigens worden andere bezwaren van omwonenden niet verwerkt in het herinrichtingsplan. Zo denken verschillende Heerhugowaarders dat het toepassen van klinkerbestrating in plaats van asfalt gaat zorgen voor geluidsoverlast. "Maar dat leidt niet tot overschrijding van de geldende geluidsnormen." Wel laat de gemeente weten dat de mogelijkheden van een geluidsarme klinker worden onderzocht.

Het is al jaren een heikel punt in de gemeente Heerhugowaard, tegenwoordig Dijk en Waard. Centrumwaard is toe aan verbetering. Het gebied moet gemoderniseerd worden. Of zoals de gemeente het op haar eigen site schrijft: "De wens is om een levendig centrumgebied te realiseren, waar het fijn is om te wonen, winkelen en ontmoeten." Vorige maand werd de aftrap gedaan voor de werkzaamheden. De Middenweg wordt de komende maanden opnieuw ingericht.
Pin It
Bekeken: 602x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/