Fred Suring was jarenlang een begrip in het Heerhugowaardse theater. Eerst bij De Schakel, daarna bij opvolger Cool kunst en cultuur. Vorige week overleed hij plotseling op 74-jarige leeftijd. Het Heerhugowaardse theater houdt zaterdag 4 november een herdenkingsbijeenkomst.

"Deze middag geeft de gelegenheid om samen herinneringen op te halen, anekdotes te delen of muziek te maken", vertelt een woordvoerder van het theater. Waar Suring was, was muziek. Als docent heeft hij vele Dijk en Waarders onder zijn muzikale hoede genomen. Met zijn dwarsfluitlessen, maar ook als coördinator van de muziekafdeling. Na zijn pensionering verzorgde Suring tal van lezingen over de muziekgeschiedenis. "Fred heeft veel voor Cool betekend in verschillende rollen en kende daardoor ook veel (oud)-collega's en andere betrokkenen."

Het Waardse theater heeft geprobeerd om zoveel mogelijk mensen te bereiken met de aankondiging van de herdenkingsbijeenkomst. "Maar voel je vrij om dit bericht door te sturen naar mensen die je op de hoogte wil stellen." De bijeenkomst is zaterdag 4 november van 16:00 tot 18:00 uur. Wil je tijdens de middag een anekdote delen of iets spelen? Laat het Cool kunst en cultuur weten via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 529x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/