Een vrouw is vrijdag zwaargewond geraakt bij een ongeluk op de Kennemerstraatweg in Heiloo. Meerdere ambulances en ook een traumahelikopter werden opgeroepen om richting de plaats van het ongeval te komen.

De vrouw wilde oversteken, nadat ze tussen twee geparkeerde auto's de weg op liep. Vermoedelijk zag een bestuurster haar over het hoofd. De voetganger belandde op haar voorraam. Uiteindelijk hoefde de helikopter met het mobiel medisch team (MMT) toch niet ter plaatse te komen. De ambulance ging met grote spoed naar het ziekenhuis in Alkmaar. De automobiliste was erg geschrokken van het ongeval, maar had zelf niets.

Vanwege het ongeval was de Kennemerstraatweg vanaf de rotonde Dokterslaan afgesloten voor verkeer.
Pin It
Bekeken: 1097x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/