De oud-Heerhugowaardse Stefanie van der Gragt is geëerd door de gemeente Hollands Kroon. De verdedigster speelde tot voor kort in het Nederlands elftal. Ook voetbalde ze onder meer bij AZ, FC Barcelona en Ajax. De gemeenteraad heeft de onderscheiding, waar het wapen van Hollands Kroon op staat, ontworpen voor bijzondere inwoners.

"Als blijk van waardering zou ik dit op je mooie jas willen spelden", zegt burgemeester Rian van Dam. In haar hand een speldje. Met de onderscheiding wil Hollands Kroon inwoners eren die iets bijzonders hebben bereikt. "En dat heb jij wat ons betreft zeker gedaan."

Stefanie van der Gragt, ze is niet alleen een voetbalvoorbeeld voor de jongens en meisjes in Dijk en Waard. Ook in Hollands Kroon kennen ze de speelster. Van der Gragt maakte in het voorjaar van 2013 haar debuut voor Oranje. Daarna groeide ze uit tot een vaste waarde binnen het team. In 2017 wonnen de Leeuwinnen het EK en in 2019 werden ze tweede op het WK. De speelster is recent gestopt met voetballen.
Pin It
Bekeken: 839x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/