De politie van Dijk en Waard heeft dinsdagavond een uitgebreide verkeerscontrole in heel haar werkgebied gedaan. Daarbij horen ook Koggenland en Hollands Kroon. Er zijn totaal 101 bekeuringen uitgedeeld voor onder andere te hard rijden, gebruik van mobieltjes, defecte of missende verlichting.

Er werd niet op één of een paar vaste plekken gecontroleerd, maar dynamisch. Basisteam Heerhugowaard kreeg ondersteuning van collega's uit omliggende werkgebieden en van handhavers van gemeente Dijk en Waard. De controle was gericht op verkeersgedragingen en ondermijning in het verkeer.

"Gezien het hoge aantal overtredingen zullen wij vaker gaan controleren op deze wijze en vaker de krachten bundelen met Handhaving Dijk en Waard", waarschuwt de politie. "Zorg dus dat je je aan de verkeersregels houdt!"
Pin It
Bekeken: 988x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/