Brandweer, politie, trauma-artsen. En meer: kogelwerende vesten en zichtbare bezorgdheid over wat werd beoordeeld als een potentieel zeer gevaarlijke situatie. Een bewogen middag in de Ribeslaan in Heerhugowaard eindigde in een arrestatie. "Hij kwam met enige medewerking naar buiten."

De hulpdiensten rukten donderdagmiddag uit voor een gaslucht. Dat bleek achteraf maar het begin. Gevreesd werd dat een verwarde man voor een ontploffing kon zorgen. De politie was snel ter plaatse en bouwde een commandopost op, in voorbereiding op grootschalig ingrijpen. (tekst gaat door onder de foto)

Voorbereiding op gevaar.


Dat ingrijpen kwam aan het einde van de middag, rond 17:00. Toen bleek al snel dat de man wel meewerkte. Het arrestatieteam had hem binnen tien minuten buiten en heeft hem meegenomen. De man hoeft niet naar het cellencomplex, laat de politieweten aan NH, mediapartner van Streekstad Centraal, er zal passende zorg voor hem worden gezocht.


Heb je gedachten over zelfmoord? Er zijn altijd mensen die je verhaal willen horen. Bel gratis met 0800-0113 of chat via de website van 113 zelfmoordpreventie.


Pin It
Bekeken: 1572x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/