Dansbaar, ritmisch en hier en daar geïmproviseerd. Dat is een korte beschrijving van jazzmuziek. Artiesten als Ella Fitzgerald, Billie Holiday en Louis Armstrong werden er wereldberoemd mee. Op zondag 28 april klinkt hun muziek vanaf 13:00 uur in het Heerhugowaardse theater Cool.

Uit alle hoeken en gaten van het theater klinkt die dag jazzmuziek. De hele middag zijn er tal van optredens van diverse orkesten. Zowel bigbands als mainstream ensembles. Zo treden, Jan Rovers Jazzband, Jazz InDeeD. Friends of New Orleans Jazz en De Notenkrakers op.

Cool's jazzfestival is gratis te bezoeken. "We stellen het op prijs als je een gratis ticket reserveert", schrijft de organisatie. "Maar je kunt ook altijd op de dag zelf inlopen." Meer informatie is te vinden op coolkunstencultuur.nl.
Pin It
Bekeken: 147x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/