Maandagmiddag moest de Waardse brandweer rond kwart over twee uitrukken voor brand in een huis in de Coltermanlaan in Heerhugowaard. Eenmaal ter plaatse kwam de rook al aan alle kanten uit de woning en werd er meteen opgeschaald naar middelbrand zodat er meer materiaal naar de plaats des onheils kwam.

De brandweer had het vuur vrij snel onder controle, maar kon forse schade aan de woning niet voorkomen. De brand is vrijwel zeker in de keuken begonnen. op dat moment was de alleenstaande vrouw die er woont niet thuis.

Pin It
Bekeken: 4065x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/